top of page

Dank voor uw bericht. Wij beantwoorden dit zo snel mogelijk.

PurrFect Design, de 'kattenwinkel'

Een kat die haar natuurlijk gedrag kan uitoefenen is een gelukkige kat. Daarom is het belangrijk dat alle nodige voorzieningen voldoende en op de juiste locaties aanwezig zijn.
Vooral in moderne woning zijn erg weinig schuilplaatsen, amper hoge ligplaatsen en zelden krabobjecten langs de looppaden. Meestal omdat de klassieke benodigdheden niet bij het interieur passen en men zich onvoldoende realiseerde hoe belangrijk ze zijn voor hun kat.
Zo begon een zoektocht naar stijlvolle alternatieven.

Tevens is een basiskennis over ‘hoe katten de wereld rondom hen ervaren’ en het besef dat ze zich in je woning gedragen zoals in hun natuurlijk omgeving – ‘hun bos’ - erg belangrijk om hen niet alleen beter te begrijpen, maar ook proactief in hun noden te kunnen voorzien. Toch is die kennis vaak niet of onvoldoende aanwezig en daarbovenop is het algemeen aanbod uitdagend en kwalitatief kattenspeelgoed vrij beperkt in de klassieke dierenzaken.
Ook dat moest beter kunnen, want sport en spel is zo belangrijk voor onze huistijgertjes.

Het is belangrijk dat mensen proactief het juiste advies meekrijgen bij de speeltjes, de plaatsing van de meubeltjes en over de noden van een (binnen-)kat, omdat op die manier tot 80% van de gedragsproblemen makkelijk kunnen voorkomen worden. Zo ontstond in 2011 de online winkel en in 2012 ook de fysieke winkel - PurrFect Design - in centrum Antwerpen.

PurrFect Design is dan ondertussen dan ook bekend als ‘de kattenwinkel’.

PurrFect Design
Lange Klarenstraat 25 (zijstraat Meir) - 2000 Antwerpen
www.PurrFectDesign.be

PurrFect Design logo.JPG

Hier vind je PurrFect Design

Lange Klarenstraat 25 (zijstraat Meir), 2000 Antwerpen

bottom of page